ALGEN/BIO PEELING

De Neoderma algen/biopeeling is de sterkste natuurlijke peeling. Geschikt voor huidproblemen. Deze unieke biologische peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog. Een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën versterken
elkaars werking.Een biopeeling versnelt de celdeling van de huid van de normale 28 dagen naar 10 dagen. Deze spectaculaire, natuurlijke behandeling wordt door onze huidspecialiste uitgevoerd. Het effect van de bio-peeling is direct duidelijk zichtbaar!

 Algen/Bio  Peeling 
De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt.
Door middel van deze combinatie worden de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, gecombineerde en vette huid, rimpels, droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en grove poriën met succes behandeld. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De Neoderma Bio/Algen Peeling therapie werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peeling poeder penetreren de huid, verhogen de doorbloeding en de
productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de Decaar Algen Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige en couperose huid.
Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Doordat de
Langerhanscellen worden gestimuleerd en het teveel aan bacteriën wordt gedood, is deze behandeling zeer geschikt voor huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea.

Behandeldoelen Algen/Bio peeling
– het stoppen van ontstekingen
– verminderen van hyperkeratose in de follikel
– het normaliseren van de talgklieren
– herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën
– stimuleren van regeneratie
– verzachten van de huid

Voordelen Algen/Bio peeling
– reinigt de huid
– stimuleert celvernieuwing
– stimuleert de fibroblasten om collageen en elastine te produceren
– reduceert de productie van talg en bestrijdt bacteriën
– stimuleert de langerhanscellen
– normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken
– normaliseert de dikte van de huid

DEEP PHYTO PEELING

Fruitzuurpeeling/Deep Phyto peeling

Ernstige acnè, rokershuid, diepe rimpels, ernstige zonbeschadiging. Een diepwerkende fruitzuurpeeling van Décaar. Wanneer u last heeft van acnè en acnè littekens, een door de zon beschadigde huid, rimpels of een vale teint, is behandeling met de Deep Phyto peeling ideaal. Penetreert de huid snel en diep waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid.

Wat kun je verwachten:

– Stopt ontstekingsreacties.
– Vermindert hyperkeratose in de follikel.
– Normaliseert de talgklieren.
– Verwijdert vuil, talg en dode huidcellen.
– Zorgt voor regeneratie.
– Een gladde en heldere huid.
De huid vervelt in zijn geheel met een paar dagen, waarna deze er weer stralend uitziet.