LICHAAMSPAKKING

De algenpakking beauty of the sea & choco herbal pack hebben een sterk ontgiftende werking, vooral op de cellulite probleemzones, maar werkt ook ontspannend en zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Deze pakking is samengesteld uit een mengsel van verschillende zeealgen en een zelfverwarmende klei. Het mengsel wordt koel op de huid gesmeerd maar wordt heerlijk warm, zodra men gewikkeld is in folie.

De verwarming van het lichaam versterkt de werking en bevordert het ontslakken. De duur van de behandeling is 30 minuten en uitstekend te combineren met een massage.

Prijzen lichaamspakking:

Beauty of the sea peel off Green Tea body contour packing  –   €50   (30min)

Choco herbal body pack (secrets of the amazone)          –        €50   (30min)

Massage:

Relaxing classic body massage       –       €70   (60min)

Relaxing massage rug/nek/decolleté   –   €50   (30min)

REIKI BEHANDELING

Reiki Behandeling       –    €75  (60min)

Wat is Reiki?

Herken je dit? Je hebt te veel gegeten, je buik doet zeer en je legt je hand op je buik. Of je hebt hoofdpijn en legt je hand op je hoofd. Het is wetenschappelijk bewezen dat uit onze handen een natuurlijke levensenergie stroomt die pijn vermindert of zelfs helemaal oplost. Dat is Reiki.

Reiki is een energetische therapie en valt onder de alternatieve geneeswijzen. De term Reiki bestaat uit twee Japanse tekens. Kanji (Rei) wat geest of ziel betekent en ki wat energie of levenskracht betekent.

Hoe werkt een Reiki behandeling?

Stel, je ervaart bijvoorbeeld veel stress en komt bij mij voor een Reiki behandeling. Je mag mij vertellen wat jouw klachten zijn, maar dat hoeft niet. Reiki gaat naar die plek waar jij het nodig hebt. Tijdens de Reiki behandeling geef ik energie door via mijn handen. Ik ben als het ware een doorgeefluik naar jou van alle energie die in het universum aanwezig is. De kracht vanuit mijn handen, geeft rust en werkt heilzaam.

Ik genees jou niet, dat doe jij zelf! Hoe? Door te zitten of liggen en je ogen te sluiten. Via mijn handen krijgen jouw lichaam en geest energie uit het universum. Jij krijgt die energie die jij nodig hebt om weer in balans te komen. Vergelijk het met eten. Als je hebt gesport of onvoldoende hebt gegeten, word je slap. Je wordt duizelig en voelt je lusteloos. Totdat je gaat eten. Door voeding geef jij je lichaam energie, zodat jouw lichaam zich kan herstellen. Door Reiki geef jij je lichaam extra energie, waardoor jij minder stress, pijn of blokkades ervaart.

Wat zijn de voordelen van een Reiki behandeling?

Een Reiki behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Je lichamelijke gezondheid gaat over hoe jouw lichaam aanvoelt. Voel je pijn of ben je vaak ziek? Reiki helpt met o.a:

  • Pijnvermindering of pijn die helemaal verdwijnt;
  • Het aanspreken van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam;
  • Het activeren van jouw immuunsysteem.

Je emotionele gezondheid gaat over hoe jij omgaat met problemen die op je pad komen, hoe jij over jezelf en jouw gevoelens denkt. Reiki helpt met o.a.:

  • Ontspannen;
  • Opheffen van blokkades;
  • Meer levensvreugde.

Je mentale gezondheid gaat over de controle die jij over jouw eigen gedrag hebt. Reiki helpt met o.a.:

  • Minder stress;
  • Het loslaten van negatieve denkpatronen;
  • Jouw talenten beter ontwikkelling